вівторок, 13 вересня 2022 р.

«Що я скажу Солдату Перемоги»

    Національна бібліотека України для дітей ініціює серед дітей України національно-патріотичний рух підтримки захисників «Що я скажу Солдату Перемоги». Це онлайн-проєкт, який передбачає написання дітьми з усіх куточків України та з-за кордону невеличких авторських віршів, есе, листів, роздумів, звернених до захисників. Цей проєкт покликаний об’єднати дітей і дорослих – патріотів, які душею і серцем люблять Україну і все українське.

Друзі, пропонуємо вам зафіксувати свої роздуми або емоції, мрії та побажання, які ви відчуваєте у ці воєнні часи. Запишіть це українському воїну у формі листа чи листівки, есе або складіть вірш.

Свої твори надсилайте на сторінку бібліотеки у Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/library.children.rakhiv/, чи приносьте особисто до бібліотеки!

Можна також намалювати малюнок як додаток до свого листа, сфотографувати його і долучити до тексту. Всі ваші тексти та малюнки будуть опубліковані на блозі нашої бібліотеки, на сторінці у Фейсбук та надіслані до Національної бібліотеки України для дітей на конкурс «Що я скажу Солдату Перемоги».

      Акція триватиме до завершення військової агресії. Експерти з числа військових, письменників та бібліотекарів відберуть найкращі та змістовніші дитячі дописи, які увійдуть до друкованої збірки «Що я скажу Солдату Перемоги».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар