пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

Перші кроки до бібліотеки

 

        Закінчилось літо – час відпочинку, пригод та зустрічей. Перші осінні листочки падають з дерев та встеляють стежки. Ось і настала осінь! А для наших користувачів - пора гарячих новинок та хороших книг.

Нещодавно нас відвідали гості – вихованці дитячого садка. Діти, які завітали у оселю казок, з цікавістю розглядали книжкові виставки та слухали бібліотекарів, які разом з дітками читали казочки, переглядали мультики, грали у ігри.

Для всіх нас це був надзвичайно цікавий екскурсійний день і діти дізнались деякі подробиці про роботу та структуру бібліотеки. Маємо надію, що деякі з них повернуться в найближчому майбутньому до нас вже зі своїми батьками, щоб взяти декілька книжок на свій смак.

    Всім юним гостям сподобалася екскурсія до бібліотеки, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята. Велика вдячність вихователю дитячого садка „Смерічка” Гололобов Марії Василівні за допомогу та підтримку у проведенні екскурсії.

Співпраця між бібліотекою і садком допомагає дітям з перших років життя полюбити книгу, збільшити словниковий запас малюків, розвинути мислення та пам’ять і впоратись із стресом на фоні війни.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар