четвер, 15 вересня 2022 р.

В гості до школи

 

        У вересні місяці, після літніх канікул, школярики міста знову переступили пороги рідних шкіл. Хтось це зробив вперше, а для когось із діток перший дзвоник пролунав останній раз перед дорослим життям. Школа – це завжди хвилююче, радісно та незабутньо.

Щороку, на початку нового навчального року, ми відвідуємо школи міста – запрошуємо до нас в гості, розповідаємо про книги, які є у фондах нашої бібліотеки, про послуги, які надаємо, про гуртки і клуби за інтересами, які діють в нашій книгозбірні. Адже наша бібліотека – це давно вже не просто книги! Наші користувачі приходять до нас – бо тут цікаво! Вони приходять з друзями поспілкуватися, пограти в ігри і почитати сучасну періодику для дітей і молоді, яку ніде крім як в бібліотеці не знайти!

Також діток та вчителів запросили на екскурсію до бібліотеки, розповіли про виставки літератури, які облаштовані в бібліотеці та про заплановані заходи. А ще запропонували долучитися до акції та намалювати малюнки до виставки «Діти малюють війну», яка презентується в нашій бібліотеці та розповіли про новий он-лайн проєкт оголошений нещодавно «Що я скажу солдату перемоги».

Немає коментарів:

Дописати коментар