вівторок, 20 вересня 2022 р.

Королева осінь до бібліотеки просить…

 

    Осінь — дивовижна пора. Це той період, коли природа найгарніша. Все навколо буяє різнокольоровими яскравими барвами.

До нас завітала осінь! А разом з нею – її вічні друзі: перший холодний вітер, дощ, похмура погода, запах яблук та шелест яскравого листя, які змушують нас задумуватись і посумувати за теплими літніми днями. При такому настрої краще за все загорнутися у теплий плед, взяти чашечку гарячого чаю і провести час у компанії хорошої книги!

Ця чарівна пора року та війна, яку ми всі зараз переживаємо, надихнула бібліотекарів нашої книгозбірні на створення виставки-інсталяції «Незламна осінь. Віримо, читаємо!».

А ще, ми облаштували для вас новий стенд „Державні символи України” - щоб наймолодші наші читайлики могли знайомитися з гімном, гербом та прапором нашої держави. Ми хочемо, щоб всі матеріали для вас – були найкращої якості, цікаві, яскраві та корисні!

Запрошуємо всіх хто любить читати до нашої бібліотеки! Ми впевнені, що зачитавшись улюбленою книжкою, вам на зміну осінній депресії прийде справжній осінній настрій і що кожен вибере книгу для себе, щоб повніше відчути: осінь у розпалі, перемога близько!




Немає коментарів:

Дописати коментар