понеділок, 29 серпня 2022 р.

Встигніть прочитати ще влітку!

 

    Літо добігає кінця. Ось-ось воно закінчиться, а ще так багато із заплановано не зроблено, не прочитано. Не гайте час, приходьте до бібліотеки! У нас стільки нових захоплюючих та цікавих книг.

Олександр Гаврош — український письменник та журналіст, член Асоціації українських письменників, лауреат, переможець престижних премій, окремі твори митця перекладені іноземними мовами.

Твори для дітей принесли Олександру Гаврошу особливу популярність. Ось і ми сьогодні хочемо познайомити вас із творчістю нашого земляка - серією книг "Музей пригод", які є у фонді нашої бібліотеки яка (ми впевнені) припаде вам до душі!

Музей пригод

    Героям фантастичної повісті Олександра Гавроша вдалося знайти загадковий портал переміщення у часі: він – у нещодавно виявленій потайній музейній кімнаті. Там є дивне крісло-гойдалка: якщо в нього сісти і розкрутитися, то... опинишся у XVII столітті, де чекають дивовижні пригоди і знайомство з мешканцями Києво-Печерської лаври тих часів! Чи всі повернуться у сьогодення, чи прихоплять на згадку «пам'ятку з минулого» – дізнаєтеся, прочитавши цю цікаву книжку.

 

 

Врятувати Тараса Шевченка

Фантастична повість «Врятувати Тараса Шевченка» є продовженням книжки «Музей пригод». Одного разу побачивши у Музеї Шевченка вже знайоме крісло-гойдалку — загадковий портал переміщення у часі, — директор Музею раритетів вирішує відправитися у ХІХ століття, щоб урятувати Тараса Григоровича від 10-річного заслання у казахські степи. Героям доведеться пережити цілий калейдоскоп карколомних пригод, поспілкуються із самим Великим Кобзарем... А чи вдасться їм порятувати його, ви зможете дізнатися, прочитавши цю захопливу книжку з веселими малюнками.

Героїчні канікули

    Повість Олександра Гавроша «Героїчні канікули» — третя книжка серії «Музей пригод». Весняні канікули обернулися для Яся Попадинця неабиякими пригодами, адже він вирушив зі своїм дідусем Лук’яном на Закарпаття — у місто Хуст, і як же здивувався Ясь, побачивши у Хустському краєзнавчому музеї уже знайоме крісло-гойдалку — загадковий портал переміщення в часі. І, звичайно ж, метикуватий хлопчина не збирався втрачати свій шанс побувати у минулому. Цього разу він опинився у тому ж Хусті, тільки 1939 року, коли вирішувалася доля Закарпатської України.

Приходьте до нас, читайте, ми переконані, що дитяча книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для дітей, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного!

Немає коментарів:

Дописати коментар