вівторок, 2 серпня 2022 р.

Міжнародний конкурс дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!» - до Всесвітнього дня дитини

 

     Шановні друзі, наші читачі! Ми маємо для вас чудову новину, яка допоможе вам проявити себе, розвинути і вдосконалити свої таланти.

Національна бібліотека України для дітей, Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Благодійна організація «Благодійний фонд розвитку Національної бібліотеки України для дітей», Національна спілка художників України та ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України  оголошують про проведення Міжнародного конкурсу дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!» - до Всесвітнього дня дитини (20 листопада).

Конкурс проводиться з 1 червня по 20 листопада 2022 року у три тури:

перший – з 1 червня до 30 вересня на місцевому рівні;

другий – з 1жовтня по 15 жовтня на обласному та міжнародному рівні;

третій – з 16 жовтня по 20 листопада (підсумковий).

На Конкурс приймаються виключно індивідуальні роботи. Учасники  конкурсу  готують малюнок-листівку, що  відповідає  темі конкурсу, розмір виключно формату А-4, з використанням будь-яких матеріалів, паперу,  тканин,  за  допомогою  олівців, фарб чи фломастерів, будь-якою мистецькою технікою.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі! Свої роботи можете приносити до нашої бібліотеки за адресою: м. Рахів, вул. Миру, 16

Чекаємо ваші роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар