понеділок, 15 серпня 2022 р.

В дитячій бібліотеці нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу

 

        Напередодні одного з найважливіших свят для всіх українців Дня Незалежності України в Рахівській бібліотеці-філії для дітей було нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу із правового просвітництва „Конституція для всіх: і великих, і малих”.

    Учасники конкурсу – користувачі нашої бібліотеки: Ромчик Сорич, Світланка Сметанюк, Василько Романюк, Сергійко Романюк, Назарчик Шемота, Василько Шемота та Вікторія Савляк, були нагороджені солодкими подаруночками і СЕРТИФІКАТАМИ за підписом Генеральної директорки Національної бібліотеки України для дітей Алли Гордієнко та Судді Верховного Суду, координатора Національного просвітницького руху „Справедливість” Володимира Кравчука, а переможниця конкурсу Емілія Манілець, яка отримала також спецвідзнаку від журі „За оригінальне виконання”, ще й ДИПЛОМ переможниці! Емілія також отримала футболку з логотипом конкурсу та екземпляр книги „Конституція для всіх: і великих, і малих!

    На жаль, не всі дітки змогли завітати до бібліотеки – зараз літо – пора канікул і відпочинку, але по приїзду додому – вони обов’язково отримають свої нагороди!

Ще раз вітаємо учасників та переможницю та бажаємо творчих злетів в майбутньому та перемог!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар