четвер, 28 липня 2022 р.

Наші читачі – НАЙКРАЩІ!

 

     Головне в бібліотеці - це її читачі. Ми орієнтуємось на запити та потреби кожного користувача, адже сучасна дитяча бібліотека – це культурний простір для освіти, творчості, дозвілля, розвитку, і в першу чергу – це місце для дітей та їх спілкування. Бібліотека має бути живою, жити життям кожного її читача.

Сьогодні хочемо розповісти про Сашка Томашука. Він - особлива дитина, дуже талановита, щира і світла. Є читачем нашої бібліотеки з раннього дитинства, куди привела його ще зовсім маленьким мама.

Сашко любить читати, а ще - полюбляє математику!)

Але головний його талант - він захоплюється живописом і дуже гарно малює! Олександр представляв нашу бібліотеку та став переможцем Всеукраїнського конкурсу плакатів „Майбутнє планети в наших руках”, також в його доробку дипломи різних ступенів з різних куточків України!

А ще він відвідує чи не всі наші заходи!

Сашко – особистість із непересічним мисленням, творчий та працелюбний. В його доробку дуууже багато робіт. Найбільше в художній творчості нашого читача – пейзажів.

    А нещодавно він здивував і водночас порадував працівниць бібліотеки – подарував свою роботу оформлену в рамку зі словами подяки. Ми були дуже розчулені і схвильовані. Адже так приємно бути корисними і розуміти, що твоя праця приносить користь, бачити подяку в очах своїх читачів, і отримувати тепло і вдячність у відповідь.




Немає коментарів:

Дописати коментар