вівторок, 12 липня 2022 р.

Для всіх шанувальників детектива та фантастики

 

    Якщо ви вважаєте детективи та фантастику несерйозною літературою, то ви помиляєтесь! Бо справжній детектив – це література в чистому вигляді, суміш письменницького професіоналізму найвищого ґатунку і розважальності не менш високого рівня. Це віртуозна техніка помножена на непогамовану фантазію, але обумовлена вельми суворими правилами гри, адже детектив – жанр, ой який вибагливий. Детектив, як і будь-який інший жанр, підпорядковується своїм канонам, починаючи від назви, і закінчуючи сюжетом, що будуються за певним шаблоном.

Фантастика буває різною - казковою і суворою, смішною і похмурою, чарівною і техногенною. В одних історіях гуркотять гармати і скрегочуть суглобами роботи, в інших могутні кіборги перетворюють один одного на металобрухт, у третіх - лицар рятує дракона. Щоб зробити правильний вибір, потрібно випробувати всі варіанти – і така можливість, дорогі читачі, у вас є!

     Ваш відпочинок може стати ще більш цікавим та насиченим завдяки книзі. Саме для вас у Рахівській дитячій бібліотеці підготували книжкову виставку, на якій представлені твори відомих майстрів детективу та фантастики.

Запрошуємо Вас відвідати бібліотеку та переглянути виставку. Хороший настрій гарантовано!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар