пʼятницю, 1 липня 2022 р.

Весняний бум «На сонячній галявині нам круто і цікаво»

 

   

  Зміст та форми роботи дитячої бібліотеки залежать навіть від погоди та пори року) Улітку відкриваються нові можливості для ознайомлення дітей з природою: на дитячих майданчиках та в парках.

Щоб урізноманітнити та весело і змістовно провести час, працівники дитячої бібліотеки, підготували для діток весняний бум «На сонячній галявині нам круто і цікаво» з вихованцями дошкільного закладу освіти «Смерічка», який провели на подвіррі. 

Такий захід став чудовим відпочинком для малечі. Бібліотекар Любов Лазоряк підготувала цікаву розповідь про дружбу та провела з вихованцями закладу гру-розминку «Це мій кращий друг і я».

Далі дітки з цікавістю відповідали на питання у грі „ТАК”, чи „НІ” та змагалися у конкурсі „Чарівні слова відкривають серця” - хто згадає більше ввічливих слів.


Бібліотекар читальної зали Марія Яворенко провела вікторину «Відгадай загадку».

І звичайно діток чекало багато цікавих книжечок!

В кінці на діточок чекав неочікуваний сюрприз - завітала гостя, -  чарівна фея, яка з’явилася з різнокольоровими кульками і подарувала їх діткам.

Для радості та дитячої посмішки не так багато і треба, а ми дорослі повинні все робити для того щоб дітки посміхалися, тоді все буде добре, ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


 



Немає коментарів:

Дописати коментар