вівторок, 28 березня 2023 р.

Україна читає – Перемогу наближає!

 

    Розпочалось головне свято діток, які люблять читати, це - ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ! І відкрили ми це свято літературним круїзом  “Книжковий мегаполіс”! Що ж таке цей “Книжковий мегаполіс”? Звісно, це – БІБЛІОТЕКА!

Зустріла гостей – учнів 5-Б класу Рахівської ЗЗСО №1 (класний керівник Штефура Михайло Васильович), які завітали до нашої книгозбірні завідувачка закладом Єва Дідик, яка привітала гостей та розповіла про це свято. А далі діти поринули в подорож бібліотекою!

Олеся Мартиш провела діток круїзом по бібліотеці. Вони мандрували вулицями чарівного КНИЖКОВОГО міста: дітки побували на ДОВІДКОВІЙ вулиці, вулиці пана ЖУРНАЛА, відвідали КНИЖКОВУ ЛІКАРНЮ та ознайомилися з правилами дорожнього руху!


    Любов Лазоряк ознайомила діток з виставками облаштованими у відділі обслуговуванні та розповіла про правила користування бібліотекою та поводження з книгами, а також розказала гостям як можна записатися до бібліотеки.

В рамках Тижня дитячого читання, Олеся Дмитрівна провела з дітками анкетування „Читаю я і вся моя сім’я”.

Бібліотекар читальної зали провела майстер-клас "Цікава майстерка" з виготовлення книжкових закладок. Діти з задоволенням вирізали, клеїли та плели з паперових смужок та прикрашали їх кожен на свій смак.

Мама одного з учнів – Сашка Томашука, яка прийшла до бібліотеки разом з дітками, підготувала для всіх пам’ятки „Навіщо читати книги?” та в кінці заходу пригостила  всіх солодощами)

    Впродовж дня у нашому книжковому мегаполісі дзвінко лунали голоси маленьких любителів книги. Здається, сьогодні діти дізналися про книгу та бібліотеку все!) 

 





Немає коментарів:

Дописати коментар