четвер, 30 березня 2023 р.

„Казкотерапія для наймолодших”

             Продовжується Тиждень дитячого читання свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів! І ось знайомитися з бібліотекою прийшли наймолодші - вихованці дитячого садочка „Смерічка” з вихователями Людмилою Баранюк та Сільвією Якубович.

            Дітки із захватом розглядали книжкові виставки та немало дивувались силі-силенній книжок, що там містяться, а також іншим цікавинкам, які в нас можна побачити.

Бібліотекарі підготували для діток чарівний стенд з головними героями трьох найвідоміших українських казок – Ріпка, Рукавичка та Колобок. Дітки з радістю та зацікавленням взяли участь у грі – відгадували казкових героїв та ліпили їх по черзі на стенд.

Також дітки взяли участь у вікторині „Герої казок”, виконували завдання казкової гри і слухали „телеграми” від звірів, які не змогли прийти на свято)

Казкові відкриття, зустрічі з новими книжечками і друзі з якими весело і цікаво проводити час. Всім юним гостям сподобалася подорож до бібліотеки, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята.


Немає коментарів:

Дописати коментар