вівторок, 6 грудня 2016 р.

читальна зала районної дитячої бібліотеки


   Моя діяльність розпочалася в сільській бібліотеці с. Видричка присілок Вовчий. Працювала  з  користувачами різних вікових категорій, популяризувала за допомогою просвітницьких заходів книги пропрацювала чотири місяці та була переведена до районної центральної бібліотеки у відділ  обробки фондів.
У  відділі вела абетковий та систематичний каталоги, описувала каталожні картки на книги та вливала у каталоги. Працювала  із сумарними та інвентарними книгами, актами на списання документів.
     Через  півтора року була переведена у відділ обслуговування  до читальної зали районної центральної бібліотеки.
Літературні та тематичні вечори, проводила як в бібліотеці так і в загальноосвітніх закладах. Конкурси на кращі твори українських письменників та віршів. Також роботи з виставками які прикрашають читальний зал, їх розробку та коректування в різних чудових барвах.



З 1.08.2016 була переведена в районну дитячу бібліотеку на посаду бібліотекаря читальної зали. Протягом місяця я оновила картотеку індивідуальної інформації абонентів, яку постійно доповнюю. За допомогою опитувального листа абонента індивідуального інформування виявила 4 абонентів які потребують додаткової інформації.


Оформила дитячий куточок для дошкільнят та користувачів нашої бібліотеки. В  читальній залі, діють цікаві пізнавальні книжкові виставки які допомагають у навчанню та розширенню кругозору користувачів.                                               

                     

     До читальної зали систематично навідуються дитячі дошкільні та загально освітні заклади, проводяться екскурсії .В подальшій роботі моїм завданням для роботи є залучення нових користувачів до бібліотеки проводити з дітьми  конкурси, вікторини, більше різних ігор - шахів, шахмати, доміно,більше екскурсій, співпрацювати з дошкільними та загальноосвітніми закладами, будинком творчості для дітей. З нового року  для найменших користувачів планую створити в читальній залі гурток для дошкільнят «Умілі ручки» де діти зможуть корисно проводити свій вільний час. На Вас чекає безліч цікавих заходів, проведення свого дозвілля в позаурочний час.




              Тож запрошую Вас гостинно до нашої бібліотеки у читальну залу  яка працює:

З 9.00 до 18.00 щодня з  вівторка до неділі
Понеділок вихідний день
Остання п’ятниця місяця – санітарний день
 Бібліотекар читальної  зали  районної дитячої бібліотеки Мартиш О.О.Д

Немає коментарів:

Дописати коментар