пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Підсумок роботи гуртка «Світлячок» за 2016 рік

 гурток «Світлячок» 



В бібліотеці діє гурток «Світлячок» під гаслом «Хай міцніє з кожним роком дружба книжок і малят». Мета якого викликати в дітей почуття цікавості, поваги і шанобливого ставлення до книги.

                   З гуртківцями «Світлячок» проведено таку масову роботу: 
В січні проведено організаційне засідання гуртка на якому відбулося прийняття нових учасників до гуртка, ознайомлено з правилами та обов’язками учасників гуртка та проведено Бібліо-фреш «Знайомтесь, новинка!» - ознайомлення дітей з новими надходженнями.  
    Березневими Шевченківськими днями проведено між учасниками гуртка конкурс декламування віршів Т.Г. Шевченка «Сторінками поезій Великого  Кобзаря» з метою виховання любові та поваги до спадщини, яку нам залишив творець, геній українського народу.
 В кінці журі визначили переможців конкурсу. Переможці та учасники були нагороджені грамотами та подяками.

Цікавинкою для дітей був бібліотечний урок «Мандрівка  книжковим містом» проведений у травні   місяці.  В   ході   якого  відбулося знайомство з бібліотекою з правилами її користування, її книжковим містом.



Щоб ознайомити дітей з життям і творчістю дитячої письменниці Галини Малик у вересні було проведено: літературний диліжанс «Поетеса і казкарка Галина Малик».


Для забезпечення правознавчих знань з гуртківцями в листопаді  проведено правовий ключик «Великі права маленької людини». Під час заходу діти ознайомилися з поняттями «конвенція», «декларація», «права дитини». Мета якого, виховати поважне ставлення до власної особистості та інших.

 Бібліотекар відділу обслуговування                                                                Г.М. Ворохта
користувачів – дітей 1-4 класів та дошкільнят
Рахівської РДБ

Немає коментарів:

Дописати коментар