вівторок, 2 квітня 2024 р.

„Мудрики” завітали в гості до бібліотеки

    

    Весна вступає в свої права: надворі стає щодня тепліше, сонечко осяває все своїм сяйвом, бруньки на деревах ось-ось розквітнуть, а перші квіточки вже милують око. Все менше хочеться проводити час в приміщенні, а хочеться нових вражень, пригод та цікавих зустрічей.

        Саме в такий гарний весняний день до нас завітали з екскурсією вихованці „Мудрика”) В період весняних канікул щодня з вихованцями закладу проводили тематичні заходи стосовно однієї з країн світу. Цього дня темою були - Нідерланди. Бібліотекарі підготували для діток пізнавальні заходи за темою екскурсії. Дітки також переглянули відео-презентацію про країну тюльпанів, переглянули виставку на якій представлено літературу про країни світу та дізналися багато нового.

         Діткам розповіли про книги і бібліотеку, правила користування, клуби за інтересами та інші цікавинки з життя книжкового дому.

        

    Час у бібліотеці пролетів корисно і пізнавально. Дітворі сподобалось у книжковому домі і вони обіцяли повернутися сюди разом з батьками, щоб вже записатися і понести додому цікаву книжечку.  

 






Немає коментарів:

Дописати коментар