четвер, 25 квітня 2024 р.

Бібліотечні будні

    Те, що сучасні діти не читають, — вигадки! Дійсно, раніше спостерігався певний спад дітей-читачів у зв’язку зі стрімким розвитком інформаційних технологій, але сьогодні ж ситуація змінилася. Діти читають!

Дуже багато батьків приходять з дітьми до бібліотеки, вони розуміють, що малечу потрібно відвернути від постійного сидіння за гаджетами і намагаються зацікавити їх гарною книгою.

Щороку наша бібліотека обслуговує біля 2000 дітей міста. Наймолодші читачі полюбляють читати невеличкі історії, особливо їх приваблюють гумористичні оповідання. Якщо раніше діти більше читали класику, тепер шукають історії, в яких описано сучасні ситуації. Незмінним фаворитом сучасної дітвори є Всеволод Нестайко і його безсмертні творіння. Також з української літератури серед фаворитів Леся Вороніна, Андрій Кокотюха, Сашко Дерманський, Марина та Сергій Дяченки, Ксенія Ковальська, Галина Малик, Галина Пагутяк, Володимир Рутківський.

    До того ж у нас можна не тільки читати! Наші користувачі неодноразово ставали переможцями та лауреатами обласних та всеукраїнських конкурсів.  А ще, у нас діють два клуби за інтересами в яких діти займаються рукоділлям, майструють та просто гарно проводять час з ровесниками. Також у нас можна відпочити: малювати, грати в настільні ігри, ліпити та ще багато-багато чого цікавого!

Отож приводьте своїх діток до нашої бібліотеки! Ми неодмінно підберемо для них щось особливе, цікаве, саме те, що сподобається вашій дитині! 

 













Немає коментарів:

Дописати коментар