вівторок, 13 грудня 2022 р.

Зимова круговерть в дитячій бібліотеці

Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на перемогу, добро,  сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи та перспективи… Ці дні завжди пов’язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити завжди.

А що робити, якщо немає новорічного настрою? Рецепт простий – завітати до бібліотеки!

У цей непростий час, коли війна вселяє тривогу в серця, наша бібліотека намагається допомогти кожній дитині перейнятися духом свята і психологічно налаштуватись на приємну хвилю.

Тут, з самого порога на діток вже чекають казкові герої – зайчики, олені і сніговики.  Саме для вас, любі дітки, вже чекає зелена красуня -  ялинонька,  а з святково прибраного вікна заглядає святий Миколай.

Для вас ми облаштували виставку літератури присвячену зимовій порі, на якій розміщено книги тільки про зиму, сніг, свято і чудо!

А якщо настрою для читання немає  - ви можете прийти до нас і просто відпочити від навчання, секцій і гуртків та подивитися новорічні мультфільми, які безперервно транслюються на великому екрані  (завдячуючи відділу освіти, культури, молоді і спорту, які нещодавно придбали для нашої бібліотеки сучасний телевізор)!

Зимові свята попереду. Приходьте до нас, читайте, відпочивайте!



Немає коментарів:

Дописати коментар