понеділок, 19 грудня 2022 р.

„І читали, і співали, Миколая зустрічали” Новорічно-різдвяна фабрика

 

    Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця.

День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери, всілякі приємні сюрпризи та вчить нас бути щедрими, милосердними і творити добро.

У Рахівській дитячій бібліотеці, зібралися діти на майстер-клас з виготовлення новорічних ялиночок, сніжинок та інших новорічних прикрас.

Відвідувачі бібліотеки з щирою цікавістю та захопленням дізналися про життя та добрі вчинки Святого Миколая, а також про те, як самостійно власноруч зробити новорічні атрибути.

Діти разом з бібліотекарями (а найменші – з мамами), із завзятістю і задоволенням майстрували, а потім демонстрували свої роботи. Під час роботи, дітки розповідали віршики, які підготували до цього свята.

Але не тільки на діток в цей день чекали подарунки! Для нас, працівників дитячої бібліотеки, також очікував приємний сюрприз! Нашим постійним користувачем - Сашком Томашуком, Святий Миколай передав нам справжнього листа з подякою за роботу в минулому році і зворушливими побажаннями в прийдешній. Це було неочікувано і дуже приємо!)

У бібліотеці панувала щира, радісна з непідробними емоціями атмосфера.

    І як можна в цей день без подарунків? Для кожної дитини Миколай приготував солодощі і м’яку іграшку!

Нехай це свято для всіх нас стане святом Миру, Милосердя та Доброти.

 

 

 

 

 

 





Немає коментарів:

Дописати коментар