вівторок, 6 грудня 2022 р.

Що я скажу Солдату Перемоги

 

    Національна бібліотека України для дітей ініціювала серед дітей України національно-патріотичний рух підтримки захисників «Що я скажу Солдату Перемоги».

Це проєкт, який передбачає написання дітьми з усіх куточків України невеличких авторських віршів, есе, листів, роздумів, звернених до захисників.

         Наша бібліотека долучилася до проекту і запропонувала нашим читачам зафіксувати свої роздуми, емоції, мрії та побажання, які вони відчувають у ці воєнні часи і записати це у формі листа, листівки, есе або скласти вірш українському воїну.

Написання листа – це нагода передати військовій спільноті вістку, що ми цінуємо все те що вони роблять щоб зберегти безпеку в нашій державі. Адже військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях, перебувають у складних умовах та небезпечних для їхнього життя ситуаціях. Листами, вітальними листівками, малюнками, віршами, ми надаємо підтримку тим, які щодня жертвують собою заради нас, наших родин і нашого майбутнього. Наші військовослужбовці, які дислоковані далеко від своїх домівок, повинні бути переконані, що громадяни України цінують їхню надзвичайно важку і небезпечну працю.

    Можливо і ви маєте бажання долучитися до нашої акції та написати листа нашим захисникам і захисницям – приходьте до нас, пишіть, або приносьте вже готові листи, а ми обов’язково передамо їх на передову! 







Немає коментарів:

Дописати коментар