четвер, 17 лютого 2022 р.

У бібліотеці знову новинки!

   
     Любі друзі! Ділимось з вами чудовою новиною!

Книжкові полиці Рахівської бібліотеки-філії для дітей вкотре поповнились новою, цікавою літературою придбано саме для вас – наших найулюбленіших та найвибагливіших читачів! Насамперед вражає якість та актуальність нової літератури!

     Сьогодні хочемо презентувати вам книги в серії сучасних та надзвичайно цікавих книг від яких ви (ми впевнені) не зможете відірватись!

До вашої уваги бестселери „Джуді Муді”: „Навколо світу за 8 ½ днів”, „Джуді Муді йде до коледжу”, „Джуді Муді й не скучне літо”, „Детектив”, „Марсіянка”, „Джуді Муді й талісман невдачі”.

    Серія Ольги Войтенко „У світі світляків” в трьох книгах: „Там, де тиша”, „Пошуки відправника”, „На порозі ночі”.

 

 

 

 

 

 

 

Серія „Сестри-вампірки” в трьох книгах.


Серія „Таємні принцеси”: Магія для кошенят”, „Блискуче випікання” та „Модні забави”.

Три книги для сучасної молоді „Дівчина онлайн” та дві книги з серії „Світовид”, яка видає кращі твори сучасної класики! До вашої уваги твори Михайла Коцюбинського „Тіні забутих предків” та „Intermezzo” і Григорія Квітки-Основяненка „Конотопська відьма” і „Салдацький патрет”.



Коли людина читає, то слово підіймається  з  білої  сторінки  і достигає свідомості живої людини, воно перестає бути  словом.  Воно  перетворюється  в  пильний погляд, рух руки, сльозу, посмішку, думку – воно стає життям. І це так чудово, що люди не схочуть і не зможуть відмовитися від книги, поки існує вона, як явище природи.

Немає коментарів:

Дописати коментар