четвер, 10 лютого 2022 р.

В дитячій бібліотеці готувалися до Дня святого Валентина

 

Найромантичніше свято року – День Святого Валентина. Його святкують у багатьох країнах світу. А якщо і не святкують, то точно про нього чули. У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова.

Бібліотекарі намагались формувати у діток поняття любові, розвивати духовність, естетичні смаки, виховувати повагу до протилежної статі та весело організувати дозвілля.

    Напередодні, 14 лютого, в бібліотеці-філії для дітей провели з дітками  майстер-клас «Валентинка своїми руками». На початку заходу від бібліотекаря присутні дізнались історію виникнення цього свята, ознайомились з легендою про священика Валентина та про традиції його святкування.

    В заході взяла участь студентка ІІІ курсу Ужгородського інституту культури і мистецтв, яка вже майже тиждень проходить переддипломну практику на базі нашої бібліотеки, Ольга Якобіщук. Дівчина підготувала для учасників ліричну поезію до свята та допомагала діткам у виготовленні валентинок.  

Майстер-клас з виготовлення сердечок захопив усіх учасників заходу. Хлопчики та дівчатка спочатку вирізали вітальні кольорові листівки-сердечки для свої рідних і близьких, розфарбовували їх, а потім писали на них вітання для своїх рідних і друзів.

Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички. Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до рідної землі, одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.

Наприкінці  кожен отримав свою валентинку, щирі слова вітання від працівників бібліотеки зі святом та солодкий подарунок)

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячих сердець.


 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар