четвер, 3 лютого 2022 р.

Виставка однієї книги. Всеволод Нестайко „Одиниця з обманом”

 

     Нещодавно фонд нашої бібліотеки знову поповнився новою, яскравою та головне цікавою літературою, яку було придбано за кошти Відділу освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради. 

Але серед всього розмаїття новинок, хочеться виділити одну книгу – збірку творів Всеволода Нестайка „Одиниця з обманом”. 

Всеволод Нестайко… Хто не знає цього українського письменника? Днями літератору виповнилося б 92 роки. Його твори добрі, світлі, з неповторними життєвими кумедностями, ними захоплюється вже не одне покоління читачів. Книжки письменника читають в усьому світі та перекладені більш як 20 мовами.

Всеволод Зіновійович - один з найбільш прославлених українських письменників, класик дитячої літератури. Всі книги та оповідання Всеволода Нестайка відрізняються яскравими персонажами, веселими і захоплюючими пригодами, фірмовим авторським гумором, а також повчальними історіями, які виховують в дітях тільки позитивні якості. Письменник отримав велику кількість нагород, в тому числі і Орден князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Збірка „шкільних” повістей митця - є неймовірно популярною, а це є свідченням того, що добрі, благородні, дивовижні герої творів письменника житимуть ще не одне покоління.

Запрошуємо перечитати одного з найбільш читаних класиків української дитячої літератури, а хто ще не знайомий з творчістю митця – ми впевнені чекає багато приємних митей знайомства.

 

Слово про книгу:

Автор: Всеволод Нестайко

Видавництво: Школа (Харків)

Мова: Українська

Рік видання:2021

Рік першого видання: 1976

Вік: Від 6 до 8 років, Від 9 до 12 років

Ілюстратор: Євгенія Житник

Кількість сторінок: 320

Ілюстрації: Чорно-білі

Формат: 70х100/16 (~170х240 мм)

Палітурка: Тверда

Немає коментарів:

Дописати коментар