пʼятницю, 3 вересня 2021 р.

Українські часописи для дітей та підлітків в нашій бібліотеці

Періодичні видання, які передплачено 

для Рахівської бібліотеки для дітей


Щомісячний журнал для підлітків „Однокласник”. Пригоди, поради, тести, розваги, конкурси, постери.

 


Розважально-пізнавальний журнал для дітей „Яблунька”. Для всіх веселих, розумних, допитливих та кмітливих: захоплюючі розповіді про таємниці природи, історії походження тварин та рослин, казки та легенди, нескладні рецепти смачних страв, школа здоров’я та гарних манер, кросворди, математичні забави, візерунки для вишивання, смішинки-веселинки, розфарбовки, вікторини, ігрові завдання з призами.

 


Журнал для дітей, їх батьків, бабусь і дідусів „Вечірня казка”. Добрий Домовичок, що живе на його сторінках, запрошує читача у таємничий світ чудес, щоб розказати казку (українську народну, сучасну авторську, народів світу), розмалювати ілюстрацію, розв'язати кросворд, посміятися з коміксу, розгадати загадку, натрапити на забави та інші речі, які дуже подобаються дітям.


Щомісячний науково-популярний природничий журнал-путівник у світ науки для дітей та юнацтва „Колосок”. Поринувши у захоплююче читання матеріалів рубрик "Наука і техніка", "Жива природа", "Планета Земля", ти довідаєшся більше про себе та навколишній світ.

 


Журнал для дiтей та юнацтва еколого-натуралістичного спрямування „Паросток”. Виходить два рази на півроку.

 

  Фаховий журнал для бібліотекарів "Бібліотечна планета" - науково-виробничий, адресований бібліотечним фахівцям, науковцям та викладачам.

Газета для дітей та дорослих „Журавлик”. Засновником видання є Харківське обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г.Шевченка. Традиції українського письменства знаходять своє продовження на сторінках «Журавлика» - вірші та оповідання, авторами яких є школярі та їх друзі, розповіді про видатних співвітчизників та національних героїв, а також розваги – ребуси та кросворди. Все це та ще багато цікавого – на сторінках улюбленої газети.

Газета „Зоря Рахівщини” – це місцеве друковане інформаційне видання.  Вона забезпечує жителів Рахівщини найбільш повною і виваженою інформацією з життя регіону.

Немає коментарів:

Дописати коментар