пʼятницю, 17 вересня 2021 р.

Бібліотека + школа = співпраця заради дитини!

 

Коли дитина переступає поріг школи, книги стають постійними супутниками її життя. З року в рік, з класу в клас, їх приходить все більше і більше. І, коли виявляється, що без якоїсь книги неможливо вивчити урок, написати твір, осмислити вчинки, свої і друзів, навчитися чогось дуже важливого, тут вже ніяк не обійтися без «книжкового дому» - БІБЛІОТЕКИ.

Вже стало традиційним, що на початку вересня, бібліотекарі Рахівської бібліотеки для дітей йдуть в школи міста, знайомляться з першачками, відвідують „старих” користувачів, розповідають про бібліотеку, запрошують на екскурсії. Ось і цьогоріч ми знову стукали в двері шкіл, розповідали про новинки літератури і періодики, цікаві, нові, облаштовані саме для них книжкові виставки, про клуби за інтересами, які діють в бібліотеці, послуги, які надаються, заходи, які проводяться, та багато інших цікавинок!

 Діткам було цікаво дізнатися також про можливість скористатися комп’ютером, чи Інтернетом, пограти в настільні ігри та просто цікаво і змістовно провести час.

Ми впевнені - попереду в нас ще багато цікавих зустрічей!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар