вівторок, 21 вересня 2021 р.

Краєзнавчий трамвайчик «Стежками рідного краю»

 

Ми народилися та живемо в Україні, це наша Батьківщина, улюблений куточок Землі, з мальовничою природою, безкрайнім синім небом, яскравим сонечком, густими травами та квітами, міцними деревами. Виховати любов до своєї Батьківщини, своєї землі – першочергове завдання не тільки педагогів, а й бібліотекарів.

Сьогодні, 21 вересня, до Рахівської дитячої бібліотеки завітали учні закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №3 з вчителем групи продовженого дня  Надією Криницькою та бібліотекарем школи Анною Томашук. Гості бібліотеки мандрували „краєзнавчим трамвайчиком” за назвою «Стежками рідного краю» і на уявних зупинках дізнавалися багато цікавої інформації: про природу Закарпаття та Рахівщини зокрема, про працю людей, які тут живуть, звичаї гуцулів, місцеву говірку, пісні та легенди.

Для діточок також провели екскурсію по бібліотечному містечку. Викликали зацікавленість у дітей книжкові викладки літератури, які оформлено на різні смаки та для різних вікових категорій користувачів, цікавилися роботою гуртків які тут діють та з інтересом розглядали вироби гуртківців.

В читальній залі на гостей чекала несподіванка від якої всі були у захваті - вони змогли поринути у світ магії добра і зла, в світ маленьких принцес та загадкових підкорювачів морів – піратів!

Вражень від заходу у маленьких читайликів залишилось безліч. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар