неділю, 21 лютого 2021 р.

Мамам і татам, а також малятам!

 


      Шановні батьки! Пропонуємо Вам добірку дитячих книг, які допоможуть дитині навчитися розрізняти почуття, емоції, відчуття.....

      Демченко Оксана Країна Замазурія Ваш малюк не полюбляє вмиватися, чистити  зубки і тікає стрімголов від гребінця? Годі читати йому нотації! Краще познайомте з кошеням-героєм цієї казки, якому довелося потрапити до жахливої країни Замазурі! Скоріш за все, ви незабаром не впізнаєте свою дитину!

       В книгах "Безліч емоцій" дитина навчиться розрізняти почуття, емоції, відчуття. Адже кожен переживає найрізноманітніші почуття та емоції. Є серед них приємні, позитивні: відчуття щастя, приємного здивування або схвильованості, але є й протилежні — сум, гнів, пригнічений стан. Дитина зможе зрозуміти, що значить нудьгувати або бути в грайливому настрої. Навчиться насолоджуватися приємними емоціями, а коли переживатиме негативні, просто зможе вирішити проблему — і почуватиметься набагато краще.

    Меламед Геннадій  Найкращий татусь . Зворушлива історія про маленького єнотика Єгора, який мріяв піти з татом на рибалку. Тато звичайно ж не міг відмовити сину, і він із задоволенням хоті провести час зі своїм сином. Але на передодні рибалки єнотик захворів, він дуже засмутився, що рибалку доведеться відкласти на час хвороби. Справжній батько заради сина готовий на все. Батько зумів влаштувати йому риболовлю не виходячи з будинку. Батько-єнот приклав чимало зусиль, щоб порадувати свого сина і стримати своє слово порибалити разом. Вони отримали велике задоволення від проведеного часу. У мене аж сльози виступили на очах коли ми прочитали цю казку, нам вона дуже сподобалася. Вона досить повчальна, головне для дитини увага батьків. Навіть в простих речах можна знайти задоволення і щастя.

       Джиралдо Лоретта  Марія італійська письменниця Тедді — дуже добрий маленький ведмедик. Він обожнює гуляти й гратися, а ще з ним повсякчас трапляється чимало пригод. Разом із Тедді малюки дізнаються, як поводитися під час прогулянки і що слід робити, коли захворів або загубив улюблену іграшку, допомагати маеріРазом із Тедді малюки навчаться дотримуватися обіцянки, завжди вмиватися і чистити зубки після їжі, а також дізнаються як подолати свій страх і нічого не боятися, а також навчить дітей бути чемними, слухатися батьків і радіти кожному дню, який обіцяє силу-силенну пригод і відкриттів. Пригоди кумедного ведмедика розважать дітей і зроблять кожен день радісним і неповторним.

Немає коментарів:

Дописати коментар