середу, 3 лютого 2021 р.

Новинка, від Українського інституту книги : "Школа Добра і Зла"

                                           


У вічній хащі лісовій,
там Школа є Добра і Зла.
Немов близнючки, вежі дві
Звелись у небо спроквола.
Одна для чистих і святих,
Для нечестивців друга Школа.
Якщо тікати здумав ти -
Не мрій, не вирвешся ніколи.
Та вихід є один – будь ласка:
Зумій зануритись у казку.

     У Гавалдоні всі батьки тремтять від жаху. Повертається Директор легендарної Школи Добра і Зла, щоб назавжди забрати двох дітей до світу казки. І щоразу його вибір непередбачуваний. проте Софі, білявка у рожевому платті і  кришталевих туфлях, упевнена, що вона буде обрана для Школи Добра.
    Та й на місце майбутньої злої чаклунки вже обране дитя-Агата. Чорні сукні, думки про смерть і не приязнь до всіх-хіба ці якості не прямий квиток до Школи Зла?
     Але все сталося не так, як гадалося: долі дівчат помінялися місцями. Можливо, це підказка для відгадування загадки, ким Софі та Агата є насправді?

    Автор Школи Добра і Дла - Зоман Чайнані - популярний американський письменник, сценарист і режисер.
     З відзнакою закінчив Гарвардський університет за спеціальністю англійська та американська література. Під час навчання автор практично створив власну дисципліну на факультеті англійської мови - «Казки». Зоман навіть написав дисертацію про те, чому з жінок виходять відмінні казкові лиходійки; за цю роботу він отримав премії Томаса ХУПС (Thomas T. Hoopes, Class of 1919) і Кетрін Бріггс (The Katharine Briggs Folklore Award). Потім Соман вступив до Колумбійського університету, де вивчав кіномистецтво і за свої успіхи отримав головний приз університету в галузі режисури і сценарію.
     Його корометражки, «Деві і Стю» і «Калі Ма», показували на більш ніж 150 міжнародних кінофестивалях. Вони отримали більше 30 глядацьких нагород і нагород спеціального журі, а на YouTube їх подивилося близько мільйона чоловік.
      Соман також непоганий тенісист, і, коли видається вільна хвилинка, він неодмінно відвідує корт. За десять років він не програв жодного матчу першого кола ... поки не почав писати свій перший твір. Тепер же він програє весь час. Однак воно, напевно, того було варте, адже в 2013 році дебютний роман автора «Принцеса або відьма» потрапив до списку бестселерів «New York Times» і «ABA's National Indie», де пробув 12 тижнів.
Книга відкрила цикл «Школа Добра і Зла», що оповідає про легендарну Школу Добра і Зла, де звичайних дітей перетворюють на казкових героїв і лиходіїв.
      У 2015 році вийшла завершальна частина трилогії, а кілька місяців по тому було оголошено назву, як припустили шанувальники, четвертої книги серії, однак письменник оголосив, що роман «Школа Добра і Зла. У пошуках слави »започатковує нову сюжетну лінію під назвою« Роки Камелота ».
 Автор допускає, що напише і третю трилогію про світ Школи Добра і Зла.

Джерело https://bookopt.com.ua/avtor-chenani-z

 





Немає коментарів:

Дописати коментар