пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

Справа для Квятковського


       Якщо ви постійно сумніваєтесь у встановленні справедливості — Квятковський зможе переконати вас у протилежному. Серія книжок «Справа для Квятковського» від Юрґена Баншеруса подарує поціновувачам детективних пригод незабутні години у компанії справжнього сищика. Таємниця пересувного цирку; дивна маска, яка тероризує кафе-морозиво; шкільні привиди —це лише декілька захоплюючих розслідувань, які чекають на вас. Якщо ви полюбляєте карколомні сюжетні повороти, яскраві ілюстрації та харизматичного героя — гайда читати! Квятковський починає розслідування! 

    Квятковський - справжній детектив, який полюбляє молоко та жуйки «Carpenter’s». Замість домашнього завдання, у нього нічні засідки, замість дитячих розваг - небезпечні пригоди. Будь-який найзаплутаніший злочин приречений на провал, якщо за справу взявся він. У власника найкращого кафе морозива Джованні неприємності: раптом вибухнув кавовий автомат, а згодом зламалася морожениця. І все це після появи в кафе загадкової африканської маски. Невже темні сили вирішили помститися за щось Джованні? Квятковський не вірить у забобони й починає небезпечне розслідування.

          На цей раз юному шпику доведеться мати справу з дивним випадком у цирку, який на перший погляд скидається випадковим. Чи вистачить Квятковському фантазії та спритності розплутати хитру комбінацію?  Детектив починає розслідування!
    Квятковський - справжній детектив, який полюбляє молоко та жуйки «Carpenter’s». Замість домашнього завдання, у нього нічні засідки, замість дитячих розваг - небезпечні пригоди. Будь-який найзаплутаніший злочин приречений на провал, якщо за справу взявся він. Шкільний завгосп Комісарек бачить під час нічного чергування привидів. Квятковський уважає містику дорослими острахами, але погоджується провести розслідування.
       

         Детективу доведеться вступити у бій з невідомим і дізнатися, яку    таємницю приховує рожевий привид.
Квятковський - справжній детектив, який полюбляє молоко та жуйки «Carpenter’s». Замість домашнього завдання - у нього нічні засідки, замість дитячих розваг - небезпечні пригоди. Будь-який найзаплутаніший злочин приречений на провал, якщо за справу взявся він. У Квятковського з’являється вірний помічник - комп’ютер. З його допомогою сищик починає розплутувати нові справи.

       Водночас підлітки масово починають грати у нову комп’ютерну гру під назвою «Чарівний сад», у якій жорстокість виходить на новий рівень. Чи зможе Квятковський зупинити ігровий вірус, особливо, якщо сили нерівні?



Немає коментарів:

Дописати коментар