четвер, 28 вересня 2023 р.

Виставка творчих робіт „Я і моя бібліотека”

 

    Дитяча бібліотека має особливе значення для життя суспільства. Ми живемо в воєнні часи, коли підтримка бібліотек – не є першочерговим завданням держави, але саме бібліотеки, особливо дитячі, творять майбутнє країни, виховуючи підростаюче покоління, її майбутнє! 

Завтра наше професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек!

Напередодні ми запросили до нас керівників трьох гуртків Рахівського ЦНТДЮТ Ліщук Марину Іванівну („Студія образотворчого мистецтва”) та Руснак Надію Павлівну („Виготовлення сувенірів” та „Креативне рукоділля”) разом зі своїми вихованцями та нашими читачами, щоб спільно, гуртом, поспілкуватися, почитати, відпочити та спробувати зробити щось нове!

Завідувачка бібліотеки Єва Дідик відкрила захід та розповіла про історію святкування Дня бібліотек та привітала з святом маленьких читачів, любителів книги та бібліотеки.

Бібліотекар Любов Лазоряк провела з гостями вікторину „Книга. Бібліотека. Читач” та конкурс загадок.

В бібліотеці зібрались дітки двох вікових категорій: менші – майстрували в подарунок для бібліотекарів книжечки, в які записували їм побажання і кріпили їх на стенд „Я і моя бібліотека”, на якому бібліотекарі створили фото-книгу бібліотечного життя, а доросліші – творили, малювали, - показували своє бачення бібліотеки і книги.

В результаті вийшли чудові подарунки для нас, які залишаться не тільки в наших стінах, а й серцях! 

























Немає коментарів:

Дописати коментар