четвер, 5 жовтня 2023 р.

„Повертайся живим” #дякуюЗСУ - героїко-патріотичний майстер-клас з виготовлення оберегів та подаруночків для воїнів-земляків

 

    Кожна дитина, разом з кожним українцем, зараз переживає складні часи. І тільки воїни, кожен солдат-захисник, який зараз стоїть на сторожі нашого спокою, їх мужність, самовідданість та віра у майбутнє країни є джерелом натхнення, віри в кращі часи і перемогу для нас. 
    Ми з вами повсякдень і повсякчас дякуємо нашим захисникам. Подумки і вголос, публічно і приватно. Саме завдяки мужності і героїзму наших воїнів ми маємо змогу жити, працювати, навчатися, творити, відпочивати… А наші юні читачі дякують за те, що можуть читати книжки.
    Напередодні Дня захисника України у дитячій бібліотеці провели героїко-патріотичний майстер-клас „Повертайся живим”, на якому діти – користувачі нашої бібліотеки, разом з гуртківцями ЦНТДЮТ (гурток „Виготовлення сувенірів”, керівник Руснак Надія Павлівна) створювали подаруночки у техніці орігамі для наших воїнів-земляків – невеличкі коробочки, в які вклали записочки з побажаннями перемоги та скорішого повернення додому та цукерочку.

А старші дітки плели з жовтих та синіх стрічок браслети-обереги, щоб підтримувати в наших героїв живу віру у перемогу та натхнення у кожному дні їхнього служіння, привнести трохи тепла та надії в життя тих, хто віддає найкраще з себе заради нашої країни, спокою і майбутнього!

Згодом роботи діток передали волонтерам, які відвезуть їх на передову для наших воїнів-земляків.

Ці невеличкі подаруночки нагадуватимуть нашим воїнам про підтримку та надаватимуть сил у боротьбі з окупантом. 

Разом до перемоги! 


















Немає коментарів:

Дописати коментар