суботу, 15 січня 2022 р.

Різдвяний екшн "Рахівська колядка, як смачна шоколадка"

  
    У ніч із 13 на 14 січня відзначають новий рік за старим стилем. У народі ця дата відома також як Щедрий вечір, чи вечір Василя. Вночі 13 січня діти ходять щедрувати, а наступного дня вранці - посівають.
   Саме 13 січня, до Рахівської бібліотеки-філії для дітей, завітали колядники, щоб повінчувати, привітати з різдвяним святами та поколядувати).
    Бібліотекар читальної зали розповіла діткам, що традиція колядування, яка збереглася у нас, на Рахівщині, має особливий гуцульський колорит та народну автентику.
    У бібліотеці лунали сучасні та старовинні колядки і щедрівки: «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Христос ся рождає», «Нова радість», та інші. А найменший користувач бібліотеки Макарчик Юркуц, який прийшов поколядувати з батьками, порадував всіх колядкою «Джень-дзелень».
    Бібліотекар відділу обслуговування розповіла діткам про традиції зимових свят, а користувачка бібліотеки Романюк Марія завітала з новим сюрпризом - ялинкою побажань, яку заздалегідь намалювала. Всі присутні мали змогу написати побажання на новий рік та прикріпити їх на ялинку.
    Кожна дитинка крім святкогово настрою та солодкого подарунку отримала ще й фігурку янголика, який оберігатиме завжди і повсюду.

 




1 коментар:

  1. Вітаю всіх моїх друзів, будь-хто, хто сьогодні читає це свідчення, повинен святкувати зі мною та моєю родиною, тому що для деяких людей все почалося як жарт, а інші сказали, що це неможливо. Мене звати Ізабелла Ітан, я з України, але разом із дружиною переїжджаю до Чикаго, США. Я щасливо одружений, маю двох дітей і чудову дружину. З моєю сім’єю сталося жахливе, я втратив роботу, а дружина пішла з дому, бо я не міг подбати про себе та потреби. Моя родина. Вона і мої діти в той момент. Дев’ять років мені це вдавалося, жодна жінка не підтримає мене, щоб доглядати за дітьми. Я намагаюся надіслати тести своїй дружині, але вона блокує мене у спілкуванні з нею. Я намагаюся поговорити з її другом і сім'єю, але все одно знаю, що хтось може мені допомогти, і я подав заявку до багатьох друзів, але вони все одно не дзвонять мені, поки не настане вірний день, який я ніколи не забуду в своєму житті. Коли я зустрів свого старого друга, я пояснив усі свої труднощі, і він розповів мені про чудову людину, яка допомагає йому отримати хорошу роботу в компанії Coca Cola, і він сказав мені, що він пише правопис, але я людина, яка ніколи не вірить в правопис, але я вирішив спробувати, і доктор Алаба проінструктував мене та показав, що робити За сім днів обіду заклинання. Дотримуйтесь усіх інструкцій і робіть те, про що він попросив мене. Доктор Алаба впевнений, що все буде добре, і моя дружина знову побачить мене після чудової роботи доктора Алаби. Моя дружина дзвонить мені з невідомим номером, вибачилася і сказала, що дуже сумує за мною, а наші діти і моя дружина повертаються додому. Сьогодні я керую компанією Paragon в США. Я рекомендую, якщо у вас виникнуть проблеми, надіслати електронного листа на адресу {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА. і ви отримаєте найкращий результат. Приймайте речі як належне, і це забере у вас. Я бажаю вам краще .......

    ВідповістиВидалити