середу, 3 березня 2021 р.

Агата Містерія

       Біографія Сер Стів Стівенсон - нове  імя на небосхилі сучасної дитячої літератури. не дивлячись на те, що писати він почав порівняно недавно, книги цього автора користуються великим попитом серед дітей у різних країнах. І, якщо ваша дитина обожнює пригоди, таємниці і розслідування, то Ви зможете звернутися до нашої  та інших дитячих бібліотек України.

      Письменник працює в детективно-пригодницькому жанрі. Сюжети його книг захоплюють увагу з першої і до останньої  сторінки. У його творчості тісно і гармонійно переплітаються  кращі традиції англійського роману та детективу.

       Стів наслідує і  творчо переосмислює досягнення своїх попередників. Його книги повні  алюзії на відомі твори, при цьому вони залишаються оригінальним твором з впізнаваним авторським почерком.

    Про автора Стів Стівенсон - псевдонім, під яким пише молодий італійський письменник Маріо Паскуалото. Про те, що він поклонник  англійської пригодницької і детективної літератури, говорить вибраний псевдонім та імена героїв його книг.

  За спеціальністю Маріцо – психолінгвіст. Декілька років пропрацював в університеті Болонії, де досліджував особливості формування культурної ідентичності через психологічні аспекти мови та мислення. Коли відкрив у собі покликання письменника, відійшов від наукової діяльності і більше часу присвячував літературі. Паралельно працює над  методологією навчання дітей через творчість. Кредо письменника: «Кожна людина - гарна історія».

    На даний час Стів Стівенсон написав 16 книг, витриманих у жанрі детективного роману. Всі вони входять у серію «Агата Містерія».

    Наділена дивовижним чуттям і феноменальною пам’яттю, Агата Містері мріє стати письменницею детективних романів. Проте це - у майбутньому, а тепер вона просто чудовий фахівець! Разом зі своїм простакуватим двоюрідним братом Ларрі, студентом детективної школи, вона подорожує світом, щоб розв’язувати найзаплутаніші секрети. Допомагає їм відданий дворецький, прикрий сибірський кіт і сила-силенна дивакуватих родичів. Таємниця фараона Єгипет, Долина Царів. Група археологів готується оголосити всім про виявлення гробниці таємничого фараона. Це відкриття могло б стати найбільшою сенсацією... але, на жаль, безцінна табличка з підказками, як знайти гробницю, викрадена. І цю таємницю можуть розкрити лише майбутні детективи Агата та Ларрі Містері!

Джерело: https://nashformat.ua/authors/stiv-stivenson-books


Немає коментарів:

Дописати коментар