середу, 31 березня 2021 р.

«Книги для весняного настрою»

 

Весна – час змін, час оновлення, припливу сил та енергії, коли здається, що буквально на кожному кроці тебе чекають нові цікаві зустрічі та відкриття. Коли природа пробуджується, хочеться бачити весну не тільки на вулиці, але і в душі. Оточувати себе яскравими подіями, зігріватися і ловити теплі промені ранкового сонця. А ще – читати весняні книги.

Пропонуємо вашій увазі підбірку книг, які якнайкраще підходять для цієї прекрасної пори року. Вони не тільки допоможуть забути про довгі зимові місяці, але і посприяють створенню по-справжньому весняного настрою.


Марджері Вільямс «Вельветовий Кролик, або Як оживають іграшки».

Історія, яка вже майже століття дарує дітлахам віру в диво. Іграшковий кролик завжди мріяв не лише оживати на нічний час, але й стати справжнім назавжди. Ця дитяча казка навчає малечу тим істинам, що роблять людину щирою, здатною любити, прощати і вірити у дива.

Леся Воронина «Таємниця пурпурової планети»

   Якщо ви любите фантастичні мандрівки, дивовижні пригоди та неймовірні відкриття — ця книжка для вас! Разом із космічною мандрівницею Олею та її вірним другом Люмом,  ви побуваєте у найвіддаленіших куточках Мінливої галактики, розгадаєте таємницю печери Хижих Кокосів, познайомитесь із хвалькуватими співочими бананами і покатаєтесь верхи на забудькуватому Драконі. 

Галина Малик «Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії »

      Герої популярної трилогії «Незвичайні пригоди Алі» допоможуть тобі зрозуміти, що все-все на світі залежить від кожного з нас. А найбільше від нас залежить наше майбутнє! І тому дуже важливо доводити усі справи до кінця та відважно  боротися з брехливими обіцянками-цяцянками. Адже через невиконані обіцянки наш майбутнє може перетворитися на мильну бульбашку...   

 

Оксана Куценко «Аврора та інші принцеси»

Чотири казки про чотирьох різних дівчат, кожна з яких — принцеса. У чомусь вони схожі, а в чомусь — дуже різні. Кожній із чотирьох героїнь — яскрава й оригінальна, творча і смілива особистість. Одна — смілива, інша — розсудлива чи, навпаки, готова ризикувати. А от чим і заради чого, ви довідаєтеся, прочитавши цю книжку казок.

Таіс Золотковська «Мені не потрібна собака»

  Історія міського хлопчика, батьки якого вирішили переїхати в село. На Макса чекає багато несподіванок, серед них — пес на ім’я Роза, якого залишили колишні господарі будинку. Поки у Макса є планшет, його ніщо й ніхто не цікавить, та раптом екран згасає, а зарядне забули в місті… Макс добре вміє грати, проте не дуже розуміє, як поводитися із собаками. Тож як складуться взаємини Макса й Рози та хто переможе: комп’ютерна гра чи природа? 

                         Юрій Винничук « Мандрівний будиночок»

З нової веселої книжки відомого українського письменника Юрія Винничука ви дізнаєтеся про захопливі пригоди мандрівного будиночка: проте, як ним заволоділи привиди, в який спосіб він звільнився і хто, врешті решт, в ньому оселився. 

 Ервін Мозер «Велика книга про Коко і Кірі»

  Це історія про фантастичні й кумедні пригоди ведмежати Коко та його подружки Кірі, які живуть у Країні Мрій. Там вони   знайомляться  з  Білою   птахою,   чорними   мишами, драконом Рікко  та  потрапляють у курйозні ситуації, знаходять чарівну рожеву парасольку та літай-килим. Багато мріють і вчаться правильно загадувати бажання ...

Книжковий світ постійно поповнюється різноманітними пригодами, дивовижними історіями, захопливими коміксами, пізнавальними енциклопедіями. Говорити про них можна нескінченно, так само, як і читати. Як же не загубитися у цьому барвистому та дивовижному книжковому світі?… ТОЖ ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!

 

Бібліотекар відділу обслуговування – Галина Ворохта

 


Немає коментарів:

Дописати коментар