пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Кобзарева скарбничка

 

Березень в Україні часто називають Шевченковим.І це невипадково : щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щорокуновим, неповторним.Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українськогонароду. В його полум’яному слові оживало все те, що таїлося в глибині душінароду.Як весна оновлює природу, так само поезія Великого Тараса оновлюєнаші душі, закликає бути чесними і милосердними, щиро любити свій народ,свою Україну.

Тарас Шевченко… Геній, мислитель, пророк. Людина незвичайноїдолі й незвичайного таланту, що здобула світову славу.Увібравши в себе душу народу, він підніс його духовну велич і красу нанайвищу височінь, чим збагатив увесь світ, звеличив Україну,звеличив весь український народ.

Протягом Шевченківських днів бібліотекарями відділу обслуговування дитячої бібліотеки проведено калейдоскоп віршів «Кобзарева скарбничка»на краще декламування віршів геніального поета Тараса Шевченка та влаштованокнижкову виставку «І лине над землею Шевченкове слово». Учасники онлайн - конкурсу читали свої улюблені вірші  Тараса Шевченка, та були нагороджені грамотами та подяками за активну участь.  

Фото-звіт









Відео-звіт








Бібліотекар відділу обслуговування    Галина Ворохта

Немає коментарів:

Дописати коментар