вівторок, 10 березня 2020 р.

Нас єднає Шевченкове слово







«Живе Кобзар у пам’яті народу,
Живуть його слова, і мрії, і думки.
Хоч зазнавав великі перешкоди,
Та спадщина його сягла віки»

   Перші березневі дні на нашій землі розпочинаються з Шевченка, його слави. З його іменем пов’язані мудрість, його любов до України.     
  Щороку в Районній дитячій бібліотеці ми відзначаємо  день народження Славетного Кобзаря.
    6 березня 2020р.  для дітей молодшого    шкільного віку був проведений конкурс  «Сторінками Тараса Шевченка», на краще декламування віршів геніального поета. Бібліотекар відділу обслуговування РДБ  Галина Ворохта  ознайомила дітей з життям і творчістю великого митця, про його безмежну любов до рідної землі,  провела                вікторину-кросворд «Чи знаєте ви твори Тараса Шевченка» та озвучила книжкову виставку «Нас єднає Шевченкове слово».  Учасники заходу читали свої улюблені вірші  Тараса Григоровича Шевченка.    
     Минають віки, стираються написи на камені, тліють книги, руйнуються будівлі, але слово Шевченка – живе і вічне. Його творчість зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, а ім’я стало символом України. Його називають провісником  нового життя, народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому й залишив нащадкам духовний заповіт, що передається із покоління в покоління, від роду до роду. Духовну велич і красу українського слова він підніс на найвищу височінь. Тарас Шевченко був, є і навіки залишиться найголовнішою особистістю у становленні нашої держави. Фото-звіт.
















Бібліотекар відділу обслуговування       

                           Ворохта Галина


1 коментар:

  1. As stated by Stanford Medical, It's indeed the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh 19 kilos lighter than we do.

    (And realistically, it is not related to genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING about "how" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", and not "WHAT"...

    Tap this link to discover if this short test can help you find out your true weight loss possibilities

    ВідповістиВидалити