вівторок, 24 березня 2020 р.

Корисні Інтернет-ресурси для дорослих і дітей




http://chytanka.com.ua/ веб-проект "Читанка" -  дитяча публічна онлайн-бібліотека. Де зібрані книги, яких у крамницях не знайдеш.


http://www.levko.info - дитячий сайт, пропонує багатий вибір ігор, лічилок, загадок, віршів, казок, аудіо і відео матеріали для дітей, а також поради як зробити саморобоку, цікаві розмальовки, найпростіші кулінарні рецепти для малечі, матеріали до  свят.

http://abetka.ukrlife.org/ - "Весела абетка". Усе найкраще  для дітей, батьків, педагогів, вчителів,  філологів України! Найбільше зібрання абеток, казок, казок у форматі  мр3, розділ "Читанка" один з найбільших, який містить прислів"я і приказки, загадки-відгадки, цікавинки, різноманітні ігри, і багато цікавого.

http://www.zrobysama.com.ua -  блог як зробити власноруч: листівки, альбоми, скрапбукінг, декор, вишивки.

http://www.clarastudio.tv/ - веб-сторінка, де зібрані проекти християнської мультимедійної студії Clara Studio – добрі, кумедні, дотепні, пізнавальні історії українською мовою !

http://sonyashnik.com/
 - розваги для дітей: книжки, аудіо, відео, ігри.

http://www.nosiki.cv.ua/- Матеріали для раннього розвитку дітей, музичні альбоми дитячіх гуртів, та виконавців, мінуси, ноти, музичні сценарії до дитячих свят та ранків, матеріали для розвитку творчих здібностей, кліпи з мультиків (пісеньки), багато книжок, журналів для дітей, казки від сучасних письменників, загадки та віршики на будь-які теми не лише українською а також англійською.
http://natalyagurkina.ucoz.ua/ Наталя Гуркіна – казки, загадки, вірші для дітей.

http://kazkar.info/ - тут зібрані найкращі казки народів світу, а також казки великих казкарів, таких як Шарль Перро, брати Грімм, Олександр Пушкін та Леся Українка.
http://derevo-kazok.org/ - на ресурсі зібрано безліч казок українських та зарубіжних авторів. Казки можна слухати он-лайн, читати і навіть дивитись відео. 

http://www.rozumnadytyna.com.u  - Цей сайт містить матеріали для дітей, батьків і вчителів (інтерактивні сценарії, короткі тести, готові плани уроків), завдяки яким діти зможуть освоїти основи безпечної роботи в Інтернеті. На сайті подано доступну, практичну інформацію з Інтернет-безпеки, що дозволить навіть початківцям ефективно використовувати ресурси мережі й захистити себе від небажаного контенту.

https://disted.edu.vn.ua/media/bp/  -  Оn-ландія-безпечна веб країна.
   On-ляндія — це казкова країна, де діти почувають себе захищеними. Вони знають, як правильно користуватися перевагами Інтернету. 
 
On-ляндія  — це інтерактивний курс з інтернет-безпеки  спільна ініціативапрограми Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, за підтримкою громадського-соціальних діячів.


Немає коментарів:

Дописати коментар