вівторок, 24 грудня 2019 р.

Підсумок роботи клубу"Трембіта" за 2019 рік








Протягом 2019 року з клубом проводилося ряд масових заходів згідно складеного плану.
Січень місяць проводилася організаційна  робота  клубу «Трембіта» за такими пунктами:
1.Обговорення плану роботи клубу за інтересами «Трембіта» при обговоренні враховувалися побажання та пропозиції учасників клубу. Затвердження  плану роботи на 2019 рік.
2.Виключення та прийняття нових членів клубу «Трембіта».
3.Ознайомлення новачків з положенням і статутом клубу.
Протягом року було проведено 5 засідання які відвідували  11 членів клубу «Трембіта».
07 березня було проведено  арт проба  «Малюнок мишкою для мами». Захід підготовано в цікавій формі, з використанням  арт – проби на комп’ютері «Малюнок мишкою для мами». В розробці використано різні малюнки власноруч та з комп’ютера для мам . Використано вірші привітання Кожен користувач мав змогу підготувати откритку - привітання після чого було роздруковано на кольоровому принтері . Бібліотекар коротко розповіла присутнім про історію виникнення свята.
  14.06.19 в читальній залі РДБ було проведено літературну годину «Голос чарівної сопілки В.І. Ладижця» до 85 – річчя від  дня народження письменника.
Про життєвий і творчий шлях письменника розповіли ведучі літературної години учасники клубу «Трембіта» провели голосні читання віршів В. Ладижця.
 Щоб ознайомити користувачів  з цікавими місцями нашого міста
               виховати інтерес до рідного краю  24. 09. 19 в читальній залі РДБ було  проведено відео мандрівку«Край у фотооб’єктиві» було підготовлено слайд шоу яке презентувала бібліотекар відділу обслуговування Лазоряк  Л. М. всі присутні занурились  у віртуальну мандрівку найцікавішими місцями нашого міста.
Готуючись до свята Миколая та нового року з членами клубу за інтересами «Трембіта» спільно з гуртком «Світлячок» та гуртком «Цікава майстерня» в читальній залі РДБ було проведено майстер клас «Сніжинка пуховинка» всі учасники з цікавістю вирізували сніжинки кожен на свій смак.
 За кращу сніжинку всі учасники були нагороджені призами та було організовано солодкий стіл з різними смаколиками.
  24 грудня 2019 р. всі члени клубу за інтересами «Трембіта» відвідали підсумкове засідання на якому ділилися своїми враженнями про рік який позаду, промайнули всі здогадки про проведені заходи висловлювали побажання на наступний рік що до проведення різних цікавих заходів наприкінці за круглим столом пили чай з печивом.
Фото-звіт роботи клубу "Трембіта"





Керівник клубу-бібліотекар відділу обслуговування 5-9 класів  Лазоряк Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар