суботу, 1 квітня 2017 р.

Книгоманія-2017 Другий етап







        31 березня 2017 року в районній дитячій бібліотеці відбувся другий етап Конкурсу "Книгоманія"  серед вікових категорій 6-7 класів. 14 бібліотек-філій та районна дитяча бібліотека взяли участь у першому етапі Конкурсу "Книгоманія-2017". Переможців другого етапу оцінювали бібліотекарі, діти яких взяли участь у боротьбі за вихід в третій обласний етап Конкурсу який буде проходити у Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва 27 квітня.  
    Журі були представлені  щоденники в яких велися записи прочитаних книг. конкурсанти розповідали про свою улюблену книгу, фіналісти позмагалися у вікторині  "Чарівний світ книг". Переможці отримали дипломи "Супер читач бібліотеки" від громадського об'єднання "Форум видавців" та були нагородженні грамотами директора централізованої бібліотечної системи - Галини Приймак.
    Позмагатися за титул "Супер читач бібліотеки" вирішив користувач нашої бібліотеки - учень  5 класу ЗОШ№2 - Ретізник Василь. 
    Супер читачі Рахівського району: учениця 7 класу Демедюк Єсенія - користувачка бібліотеки Косівська Поляна та учень 6 класу  Федорів Роман - користувач В.Бичківської бібліотеки.
Фіналісти Конкурсу "Книгоманія-2017"

 Ретізник Василь  5 клас дитяча бібліотека
Лета Оксана 6клас філія с. Луг

Шорбан Вероніка 6 клас філія с.Луги 

Супер читач району Федорів Роман 6 клас філія В.Бичків

Пирожук Марія 7 клас філія с. Ділове
Супер читач району та Лицар видавництва"Карпати" Демедюк Єсенія 
7 клас філія с. Косівська Поляна

Супер читачі сільських бібліотек

Немає коментарів:

Дописати коментар