понеділок, 27 листопада 2023 р.

Стартував Національний тиждень читання

 

Промоція читання є важливим чинником розвитку людського потенціалу для дітей, адже читання – основа життя самобутньої освіченої нації.

    З 4 по 10 грудня, Український інститут книги оголосив про проведення Національного тижня читання. Цьогоріч гасло акції - „Бути своїми”, що означає зв’язок між поколіннями.

   Постать Миколи Хвильового є центральною у проведенні Тижня, адже в 2023 році корифею української літератури виповнюється 130 років.

Цього тижня ми підготували для вас книжкову виставку, яку озвучила бібліотекар Любов Лазоряк. Вона також ознайомила дітей з постаттю Миколи Хвильового та розповіла про книги митця, які є у фонді нашої бібліотеки.

Діти, які завітали до нас на відкриття Тижня, мали змогу переглянути відео

„Цікаві факти про Миколу Хвильового”.

У нас є ще одна ініціатива, яку ми сподіваємося, Ви радо підтримаєте! Також, в рамках Національного тижня читання, в нашій бібліотеці стартувала акція "Підвішена книга". Кожен читач може підвісити свою найулюбленішу прочитану книгу українського автора, тим самим заохочуючи інших дітей прочитати її. Акція "Підвішена книга" покликана популяризувати улюблені книжки та відкривати нових авторів.

Отож, запрошуємо вас долучитися до Тижня читання! Приходьте, читайте, ставайте освіченішими та розумнішими)

Будьмо своїми! Читаймо разом!

#тижденьчитання2023 #бутисвоїми


 

Немає коментарів:

Дописати коментар