четвер, 23 листопада 2023 р.

Наші бібліотечні зірочки!

 

    На чому тримається бібліотека? Звісно – на ЧИТАЧАХ! Вони в нас найкращі, найрозумніші і найначитаніші)

Діти безперервно ростуть і розвиваються. Невід'ємною частиною їхнього успіху є визнання та підтримка. У кожному кроці їхнього шляху досягнень лежить потреба в заохоченні та відчутті гордості за власні досягнення. Ось і ми вирішили створити куточок, в якому б показали наших найкращих читайликів! Вона стала символом уваги до наших маленьких відвідувачів та їхніх талантів!

Знайомтесь:

Сашко Томашук - 12 років. Сашко – особлива дитина, творча і дуже талановита. Але основний його талант – це любов до малювання. Він є активним читачем нашої бібліотеки. Його ще зовсім маленьким привела до нас його мама.

Яночка Паук - 13 років. Яна є учасником клубу за інтересами „Трембіта”, який діє при читальній залі нашої бібліотеки. Багато читає сама та залучає до цього і своїх друзів.

Мирослава Зінченко - 8 років. Мирослава народилася і жила до війни в Запоріжжі. З початком віроломного нападу, разом з батьками та молодшим братиком переїхали в наше містечко, яке стало для її сім’ї другою домівкою. Вона багато читає, дуже артистична і творча, полюбляє майстер-класи, які ми проводимо в бібліотеці, декламує вірші та бере участь у всіх конкурсах, які ми проводимо.

Василько Шемота - 12 років. Василько дуже щирий і привітний хлопчик, з радістю відгукується на наші запрошення та завжди охоче бере участь чи не у всіх акціях, майстер-класах та інших творчих заходах бібліотеки.

Надійка Вурста - 13 років. Щира і привітна дівчина. Багато років є читачкою нашої бібліотеки. Полюбляє декламувати вірші та творчість українських поетів.

Сергійко Романюк - 11 років. Скромний і вихований хлопчик, справжній джентльмен) Любить читати, гарно малює та полюбляє декламувати поезію.

Марічка Павлова - 12 років. Вона весела, життєрадісна і привітна дівчинка. Марічку привела до бібліотеки її старша сестра. Вона (як і дві інші її сестрички) багато часу проводить у бібліотеці, завжди з радістю бере участь у всіх наших заходах та акціях.

Даніелка Морочило - 10 років. Даніелка любить читати і просто проводити час в колі книг і друзів.

Іванко Баранюк - 10 років. Є одним з чи не найактивнішим „читайликом” нашої бібліотеки. Виріс в багатодітній сім’ї і як справжній старший брат – привив любов до читання і своїм молодшим братикам.

Софійка Пукман - 14 років. Дівчина творча і привітна. Є читачем нашої книгозбірні багато років, любить сучасну українську прозу та поезію. А цьогоріч стала переможницею районного етапу конкурсу „Лідер читання”   

Немає коментарів:

Дописати коментар