понеділок, 20 листопада 2023 р.

Наша дитяча бібліотека знову отримала книги в дарунок!

    Люди-меценати та дарувальники відіграють ключову роль у підтримці розвитку культури, освіти та мистецтва. Вони є важливою частиною суспільства та сприяють збереженню та розвитку цінних аспектів культурної спадщини. Їхні щедрість і альтруїзм створюють можливість для інших отримати доступ до важливих ресурсів та можливостей, які нерідко стають джерелом натхнення та знань. Саме таким є наш сучасник – письменник Андрій Кокотюха.

         Андрій Анатолійович – вагома постать в сучасній українській прозі. Його письменницький доробок великий і вагомий: він автор багатьох десятків книг для дорослих і дітей. Його твори неодноразово екранізувались. Має вагомі державні нагороди та почесні відзнаки. Його творами зачитується дітвора і дорослі. В бібліотеці його книги ніколи не залежуються, а є одними з улюблених у нашої малечі.

Талановиті люди – талановиті у всьому. От і Андрій Анатолійович відомий не тільки письменницькою діяльністю. Він ще й знаний меценат. Вже ВДРУГЕ цього року ми отримали в дар від нього нові, цікаві книги. Дякуючи таким людям, як пан Андрій – бібліотеки поповнюються новою, сучасною книгою! Адже для дітей, для їхнього росту і становлення, так важливо якісне читання.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар