середу, 1 червня 2022 р.

З міжнародним Днем захисту дітей!

 

«Мені здається, що одна з найбільших удач

у житті людини - щасливе дитинство» 

Агата Крісті

     Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – життя! Діти – це диво, яке наповнює існування кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

У перший день літа ми традиційно відзначаємо міжнародний День захисту дітей.

З нагоди цього свята, бібліотекарі Рахівської бібліотеки для дітей - Любов Лазоряк та Марія Яворенко, спільно з вихователем дитячого садочка «Смерічка» Марією Гололобов, провели арт-креатив «Світ дитинства, фантазій і мрій».


    Працівники бібліотеки підготували аплікацію - яскраве жовте сонечко без промінчиків і дітки приклеювали вирізані з синього паперу долоньки на яких написано: „Ми за мир!” і приклеювали їх, ніби створюючи промінчики.

Бібліотекар читальної зали провела гру «Весела руханка», де дітки під музичний супровід плескали в долоньки, співали та весело пританцьовували.

     Так як свято відзначається в перший день літа - дітки розповідали віршики про літо та ділилися своїми мріями про те, як планують провести літні місяці в колі сім’ї та друзів.

Цікавим для вихованців садочка став перегляд мультфільму про права та обов’язки дітей. 

    Приємно, що діти отримали від перебування в книгозбірні море задоволення і незабутніх вражень.

      День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали відповідальними громадянами та патріотами своєї країни.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар