четвер, 24 березня 2022 р.

Бібліотерапія для біженців

 

     Останні події в Україні викликають закономірну тривогу за своє майбутнє, майбутнє своєї країни. Війна виснажує нас фізично та психологічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватись під будь-які складності, кожен день бойових дій у рідній країні пережити надзвичайно складно. У цей непростий час варто підтримати себе, своїх рідних та близьких. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне.

Щоб зняти тривожність та заспокоїти дітей, які були вимушено переміщені з рідних домівок та знайшли прихисток у нашому місті, бібліотекарі нашої книгозбірні вирішили розважити малечу організувавши читання на майданчику "Зцілення книгою". Зібрано книги для різних вікових груп та на різні смаки, які роздано біля одного з пунктів проживання біженців.

        

    Вже сьогодні ввечері вони зможуть психологічно відпочити і заспокоїтися за читанням цікавих книг, зайняти дітей читанням переглядом яскравих ілюстрацій

Дана акція приурочена Всеукраїнському тижню дитячого читання, який цьогоріч триватиме з 23 березня по 1 квітня. Бібліотека пропонує всім шанувальникам книги долучитися до читання і здобувати свої маленькі перемоги читаючи захоплюючі книги!


Що може зігріти краще теплих слів, виведених дитячою рукою? Що може підняти бойовий дух краще дитячого малюнка? Також в рамках Тижня, в нашій бібліотеці оголошено конкурс малюнків „Діти малюють війну. Творіть, малюйте та приносьте до бібліотеки свої роботи!

Бережіть свій психологічний стан та будьте здорові!

          Разом, ми все подолаємо!

 









Немає коментарів:

Дописати коментар