пʼятницю, 26 червня 2020 р.

«Лідер читання» — РОЗПОЧАТО!!!



           ІІІ Всеукраїнський конкурс «Лідер читання» — РОЗПОЧАТО!!!
Кожна Обласна бібліотека України для дітей у наступні 2 місяці визначать свого ЛІДЕРА ЧИТАННЯ, який гідно представить себе та свій регіон у фіналі конкурсу, що відбудеться на початку вересня під назвою «Шоу ПЕРЕМОЖЦІВ».
     У Національній бібліотеці України для дітей обиратимуть ЛІДЕРІВ ЧИТАННЯ з огляду на активну участь у «Програмі літніх читань», яка щоденно (без вихідних) готує нові завдання для читачів. Оцінюватиметься якісне та коректне оформлення відгуків до прочитаної книги «Один відгук = одна прочитана книга», а також відвідування п’ятитижневої онлайн-школи порад від книжкової КЛЮЧниці Наталії Марченко «Секрети Книжника, або Як стати Лідером читання».
     Запрошуємо всіх, хто прагне наблизитись до професій бібліографа та літературного критика, стати справжнім книжником, а головне — ЛІДЕРОМ ЧИТАННЯ, на зустріч з пані Наталею на головній сторінці Національної бібліотеки України для дітей у Facebook щосуботи об 11.00.
    З 1 липня новою ведучою проєкту «Фан-клуб читача» на бібліотечній сторінці Instagram буде ЛІДЕР ЧИТАННЯ - 2019 року Анна Полегенько, яка у прямому ефірі проводитиме зустрічі з відомими українськими письменниками. На кожній зустрічі будуть розігруватися книги від автора. Ви можете ставити запитання письменнику, а відповідаючи на його питання, заробляти собі бали, тим самим наближаючись до омріяного лідерства. Тож, не зволікайте, щоб не втратити можливість поспілкуватися з письменниками, отримати книги з автографом у свою домашню бібліотеку та стати ЛІДЕРОМ ЧИТАННЯ - 2020.
    Можливо, наступним ведучим «Фан-клубу читача» станеш ТИ!!!
Розкажіть та порадьте НАМ, що прочитати!

Немає коментарів:

Дописати коментар