четвер, 11 червня 2020 р.

Додаток для смартфонів із казками українсюкою мовою "Казки дитинства"



      В Україні з’явився безкоштовний додаток на телефон із казками українською мовою “Казки дитинства” – це безкоштовна збірка народних та авторських казок в текстовому та аудіо форматах виключно українською мовою, яку створив українець із Мукачева.
     Цікаво, що цей телефонний додаток постійно оновлюється і наповнюється базою нових казок. Зараз він вміщає близько 200 казок, із них 82 — в аудіоформаті. «Додаток монетизувати не планую. Моя мета – популяризація української мови, українських казок», – розповів автор програми Андрій Антонов.
       Аудіоказки можна програвати відразу в режимі онлайн через вбудований у додаток плеєр, або ж завантажити їх на свій пристрій та вмикати без доступу до інтернету в будь-який час. Кожна аудіоказка має текстовий формат, щоб ви чи ваша дитина могли самостійно її прочитати.
           Ці казки не мають вікового обмеження, так як навіть найменший слухач буде зачарований голосами, що звучать, або ж голосом своїх батьків, що самі з радістю проходять крізь прості і пізнавальні історії персонажів казок.               

         Отримати додаток дуже легко: достатньо ввести у пошуку “Казки дитинства” у додатку App Store (для iPhone), або у Play Market (для Android).
     Також скачати та встановити додаток можна за посиланням. https://play.google.com/store/.
               Якщо Ви не знайшли свою улюблену казку – напишіть авторам і вони обіцяють докласти всіх зусиль, щоб найближчим часом вона з’явилась в додатку.
       Ну  і на сам кінець, порада батькам,  дуже цікавий сайт, для Вас і Вашої родини : https://zatyshok.net.ua/ ....

Немає коментарів:

Дописати коментар