четвер, 5 вересня 2024 р.

Казкова пора року в книжках

 

    Осінь – це час, коли природа вдягається в яскраві кольори, повітря наповнюється свіжістю, а затишні вечори стають ідеальними для читання книжок. У нашій бібліотеці ми вирішили присвятити цю прекрасну пору року особливій книжковій виставці, де кожна книга розповідає свою власну осінню історію.

На ній ви знайдете різноманітні твори, які захоплять вашу уяву та перенесуть у світ осінніх пригод. Тут є все: від казок про чарівний ліс до цікавих розповідей про тварин, які готуються до зими, від затишних віршів про осінній дощ до захоплюючих детективів, де таємниці розкриваються серед опалого листя.

Для найменших читачів ми підготували добірку яскраво ілюстрованих книжок, де листя «оживає», а гарбузи перетворюються на дивовижних персонажів. А старші діти зможуть зануритися в більш серйозні історії, які спонукають до роздумів про природу, час і життя.

А ще, разом з нашими користувачами, ми прикрасили „осіннє вікно”, яке настроює на читання в осінню пору)

    Запрошуємо всіх маленьких книголюбів відвідати нашу осінню книжкову виставку! Вона стане чудовою нагодою провести час з користю, дізнатися більше про осінь і знайти свою нову улюблену книжку.

Чекаємо на вас у нашій бібліотеці!