четвер, 20 червня 2024 р.

Знайомство з бібліотекою

    В молодших школярів шкіл міста розпочались канікули, і стартували вони із пришкільних таборів, в яких діти спілкуються, граються, проводять екскурсії, пізнають щось нове і цікаве.

         І вже за традицією – приходять до бібліотеки, - познайомитись із новинками літератури та розширити свій кругозір.

         На протязі трьох тижнів вони відвідували наш заклад: знайомились з послугами, які ми надаємо та поринали в світ пригод, детективів та фантастики. Також ми знайомили їх з історією бібліотеки, розповіли про різноманітні жанри літератури: від казок і пригодницьких історій до науково-популярних видань. Кожен міг знайти книгу до душі та трохи полистати її сторінки.

Особливий інтерес у дітей викликали діючі виставки: вони розпитували що таке Bookcrossing, гортали енциклопедії, розглядали вуставки та гуцульський кожух і кресаню, заглядали в найцікавіші куточки бібліотеки.

Все це створювало незабутню атмосферу та дозволяло дітям не лише слухати, але й активно взаємодіяти, а під час творчих завдань діти розвивали свою фантазію та вміння працювати в команді.


         Бібліотекарі запросили дітей влітку також відвідувати бібліотеку, адже це місце, де завжди можна знайти щось нове та захоплююче.

Такі екскурсії стали чудовою нагодою для дітвори ближче познайомитися з бібліотекою, книгою та розширити свій кругозір отримавши нові знання.

         Пропонуємо вам переглянути найцікавіші моменти з даних заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар