четвер, 14 грудня 2023 р.

Майстер-клас із виготовлення новорічного декору “Новорічні атрибути своїми руками”

 

    Задовго до улюблених всіма Різдвяно-новорічних свят, спочатку у напівтонах, а потім вже і виразно відчувається його запаморочлива атмосфера. Змінюються міські декорації, перетворюються інтер’єри кафе, асортимент магазинів поповнюється витонченими святковими дрібничками і кумедними аксесуарами. Новий рік знову надає кожному з нас нові шанси, і хочеться їх неодмінно використати. Наприклад – шанс розкрити творчі здібності в собі, або допомогти це зробити друзям. Новорічні творчі майстер-класи – це весела і креативна репетиція яскравого свята, а ще – дружньо розкриті двері в світ талантів.

Створення новорічного декору – це веселий процес, адже що може бути душевніше і красивіше милих дрібничок виготовлених своїми руками? Творчість приносить масу позитивних емоцій, виховує естетичний смак, залучає до спільної праці, а яскраві декорації створюють затишну атмосферу.

    Бібліотекарі філії для дітей провели майстер-клас “Новорічні атрибути своїми руками” на якому виготовляли новорічні ялиночки. Саме для цього запросили Хан Тетяну Олексіївну, яка переїхала в наше містечко на початку війни, і з того часу тут проживає. До війни Тетяна Олексіївна працювала викладачем орігамі в Центрі дитячої творчості м. Південне Харківської області і займалася з дітками – вчила їх працювати з папером в техніці орігамі. 
 

    А ще, дітки своїми рученятами зробили невеличкі конвертики, в які вклали власноруч написаного листа з побажаннями миру і добра.

Під час створення новорічного декору діти відгадували загадки та розказували історії святкування Нового року.

Іграшки зроблені з любов’ю і фантазією перетворять Новий рік в тепле, душевне і затишне свято. 


















Немає коментарів:

Дописати коментар