середу, 31 травня 2023 р.

«Світ щасливого дитинства»

 

«Мені здається, що одна з найбільших удач

у житті людини - щасливе дитинство»

Агата Крісті

    У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей.

    Напередодні, в Рахівській дитячій бібліотеці відбулась святкова забава «Світ щасливого дитинства». Бібліотекарі підготували велику розважальну програму: лялькову виставу, міні-концерт на скрипці конкурс малюнку на асфальті, турнір з доміно та ігрову карусель на свіжому повітрі, пісні, вірші та багато іншого!

Розпочалось свято з лялькових вистав „Як маленький Гриць Україну рятував” та „Курочка Ряба”, яку діткам підготували вихованці гуртка „Театр ляльок” ЦНТДЮТ (керівник Тетяна Козурак). Дітвора з захопленням спостерігала за пригодами Грицька, хвилювалася за нього та аплодувала.

Далі концерт для малечі продовжила наша користувачка, яка ще на початку війни приїхала до нас із Запоріжжя, а зараз живе та навчається в нашому міст - Аня Столярчук.. Дівчинка активна та талановита – багато читає, відвідує низку гуртків, секцій та студій, і все встигає) Сьогодні вона завітала до нас, щоб привітати наших користувачів зі святом та влаштувала невеликий концерт: виконала мелодію на скрипці та заспівала пісню.

    Любов Лазоряк ознайомила діток з історією свята, розповіла про прапор, який символізує День захисту дітей та історію святкування в різних країнах.


Далі, наші маленькі гості, учні 3 класу ЗЗСО №1 з вчителями Оленою Дудчук та Мирославою Летою привітали нас віршиками та заспівали пісню.

Потім всі дітки спустились до низу, на свіже повітря, адже літо – час ігор і пригод. Тут їх вже чекали розваги - конкурс малюнку на асфальті „Моя українська мрія”, турнір з доміно та ігрова карусель на свіжому повітрі: конкурс на перетягування каната, змагання з м’ячем, влучні попадання шишкою у кошик та конкурс на те, хто скоріше надує і зав’яже повітряну кульку. Також для діток був підготовлена цікава корзинка „Візьми з собою в літо книгу”.

         Закінчилось свято флеш мобом „Мій синьо-жовтий оберіг”.

     Переможці конкурсів отримали ГРАМОТИ, а всі інші ПОДЯКИ за участь!)

         Свято вдалося на славу, про що свідчили щасливі оченята діточок.

        


    У День захисту дітей бажаємо кожній дитині мирного неба над головою, міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства!  

















Немає коментарів:

Дописати коментар