пʼятницю, 18 листопада 2022 р.

Майстер-клас з виготовлення овочевої осінньої корзинки «Щедрий урожай»

 


   

Осінь золота прийшла до нашого краю,

Всім нам принесла щедрі врожаї.

Урожай зібрали – свято вшанували,

Щоб про щедрість українську ми не забували!

Осінь — дивовижна пора. Це той період, коли природа найяскравіша -  все навколо грає кольоровими яскравими барвами.

Нещодавно, в бібліотеці для дітей було проведено майстер-клас з виготовлення кумедної овочевої осінньої корзинки. В книгозбірні зібрались постійні її читачі та учасники гуртка «Цікава майстерня», який створено при відділі обслуговування.

Щоб побачити «портрет осені», насолодитися яскравими барвами її кольорів і відчути красу - готувалися завчасно. З  різноманіття квітів, овочів і фруктів, які заготовили дітки разом з бібліотекарями, створювались чудові та цікаві композиції.

Вироби дивували, зачаровували майстерним виконанням та креативністю. Всі гуртом створювали осінню корзинку - прикрасивши її осінніми листочками, складали прикрашені власноруч овочі та фрукти, які були гарні, гарнющі і ще гарніші. Це було справжнє свято дитячої фантазії!

Під час творчої роботи, дітки також брали участь у іграх «Підбери потрібне слово», «Доскажи слівце», а також відгадували загадки про осінь.

    Бібліотекар провела бесіду-діалог «Ранкові враження», де дітки охоче ділилися своїми спостереженнями про зміни в погоді.

В кінці наші юні читачі із задоволенням пригощалися дарами осені: яблуками, грушами, виноградом, горішками.

Процес створення кумедної «Осінньої корзинки» пройшов весело й цікаво. Всі присутні отримали безліч позитивних емоцій, корисних навичок та вражень. І як завжди прекрасне фото на згадку про чудову осінь та гарно проведений час.






Немає коментарів:

Дописати коментар